Voorzorg oplossingen geschikt voor alle fases van uw leven

Bescherm de toekomst van uw familie en uw bedrijf met APRIL Belgium, de gemandateerde onderschrijver, gespecialiseerd in voorzorgsoplossingen.

Wij bieden een uitgebreid gamma overlijdensverzekeringen om de financiële zekerheid van uw gezin en uw bedrijf te garanderen bij uw overlijden, maar ook oplossingen om uw kredieten veilig te stellen en uw opvolging te plannen.

Bij APRIL Belgium werken onze 20 medewerkers nauw samen met een netwerk van meer dan 1.000 makelaars en vooraanstaande verzekeringspartners om voorzorgsoplossingen op maat te ontwerpen, te verdelen en te beheren. Wij zijn er voor al uw beschermingsbehoeften: of u nu uw gezin wilt beschermen, de toekomst van uw bedrijf wilt veiligstellen of uw opvolging wilt plannen, wij zijn er om u te helpen de oplossing te vinden die het best bij uw situatie past.

Bescherming
van de kredieten

Lisa voelt zich gerustgesteld, mocht er haar iets overkomen ze weet dat haar krediet zal terugbetaald worden.

Er meer over weten

Bescherming
van het gezin

Voor Didier is het belangrijk te weten dat haar familie geen financiële zorgen zal hebben de dag hij er niet meer is.

Er meer over weten

Successie-
planning

Yves weet dat zijn erfgenamen zich geen zorgen hoeven te maken, zijn kapitaal is beschermd in geval van zijn overlijden.

Er meer over weten

Bescherming
van de onderneming

An wil als bedrijfsleider dat zijn bedrijf blijft draaien, wat er ook met hem gebeurt.

Er meer over weten

Bereken uw verzekeringspremie in een paar klikken

SCHULDSALDO-<br>VERZEKERING

SCHULDSALDO-
VERZEKERING

Een van de meest voordelige verzekeringen op de markt, waarmee u uw onroerend goed beschermt en uw naasten behoedt voor financiële zorgen indien u zou overlijden.

Bereken de premie
OVERLIJDENS-<br>VERZEKERING

OVERLIJDENS-
VERZEKERING

Vanaf € 11 per maand kunt u uw naasten financiële zekerheid bieden op de sleutelmomenten in hun leven en hen de mogelijkheid bieden hun projecten te verwezenlijken, ook als uw inkomsten wegvallen.

Bereken de premie